Pályázat // Takács Temetkezés - Takács-Plusz Ker. Kft. // Kemecse
Takács-Plusz Ker Kft.
4501 Kemecse, Sport utca 12. 

Telefon: 20-25... megnézem
42-35... megnézem
20-40... megnézem

Mutassa térképen!

Pályázat

TAKÁCS-PLUSZ KER Kft technológiai megújulása munkagép beszerzésével és tárolóbővítéssel

A TAKÁCS-PLUSZ KER Kft 15 185 506 Ft összegű vissza térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című Felhívásra benyújtott „TAKÁCS-PLUSZ KER Kft technológiai megújulása munkagép beszerzésével és tárolóbővítéssel” című, GINOP-1.2.8-20-2020-01931 számú támogatási kérelem keretében.

Kedvezményezett neve, címe: Takács- Plusz Ker Kft. 4501 Kemecse, Sport út 8.

 

Projekt címe: TAKÁCS-PLUSZ KER Kft technológiai megújulása munkagép beszerzésével és tárolóbővítéssel

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01931

Szerződött támogatás összege: 15 185 506 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

 

A projekt keretében önállóan támogatható tevékenység kategóriában új eszköz beszerzése, új kapacitás kialakítása történik meg.

Egy Force 915 típusú munkagép kerül beszerzésre alapanyag mozgatási célból, illetve, hogy a szintén jelen projektben beszerezni kívánt VP-5DSHB/3S betonelem és keszongyártó géphez szükséges alapanyagokat biztosítsa. Ezen felül a homlokrakodó a temetői üzemeltetés és fenntartás során is szolgálni fogja a vállalkozásunk működését.

VP-5DSHB/3S betonelem és keszongyártó gép: Az elmúlt időszakban a keszonok iránt megnövekedett érdeklődés hatására kívánunk egy betonelem gyártó gépet beszerezni, ezáltal a keszongyártásunk automatizáltabbá válik, technológiai megújuláson esik át ez a tevékenységünk, amely versenyképességünket növeli.

A projekt keretében ingatlan beruházást is megvalósítunk. A vállalkozás tulajdonában álló ingatlanon található iroda bővítése történik meg egy bruttó 200 m2 alapterületű betonelem raktár épülettel. Az épület funkciója egyrészt a keszonok gyártását fogja szolgálni, valamint a legyártott termékek tárolását is megoldjuk az épületben.

 

A fent felsorolt fejlesztési igényekkel kívánunk alkalmazkodni a gazdasági kihívásokhoz. A gépbeszerzés által, illetve a tároló bővítéssel termelékenységünk növekszik és egyúttal technológiai megújulást is véghezviszünk. A gépek üzembe állításával létszámunkat növelni tudjuk, mivel gépkezelő szükséges a működtetéshez. A projektben temetkezési szolgáltatás tevékenységünk technológiai megújuláson és korszerűsítésen esik át, ezáltal versenyképességünket meg tudjuk tartani és megfelelően reagálunk a jelenleg végbemenő gazdasági folyamatokra. A fejlesztés termelékenységünket is növeli, több megrendelésnek tudunk eleget tenni. A termelékenység növekedésétől pedig az üzemi eredményünk pozitív irányú változását várjuk. A projekt megvalósulásával, versenyképesebb, fenntarthatóbb, jövedelmezőbb, hatékonyabb működésű, nagyobb árbevételű munkahelymegtartó vállalkozás lesz az Takács- Plusz Ker  Kft. 

 

 

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.02.22